Всеки човек си мечтае да има перфектното тяло, да има изваяни форми, да е симетричен и елегантен, но както при всяко друго нещо – учение, работа, семейство и въобще в живота, така и при грижата за нашата фигура трябва да положим доста усилия. За да постигнем желаните резултати нерядко се налага да се подложим на лишения или да променим досегашните  си навици. Изключение не правят и целите, обвързани със свалянето на излишните килограми и поддържането на фина фигура.

Едно от най-често срещаните извинения на хората, които се опитват да свалят част от наднорменото си тегло, е именно това, че нямат необходимото време да обърнат внимание на себе си, да се потят във фитнеса и да се хранят пълноценно. Всъщност това не е съвсем така, защото хората просто са нетърпеливи и искат всичко да се случи сега – на момента. По-голямата част от желаещите да отслабнат прибягват до различни продукти за отслабване като: Мейзитанг, Лида, Зелено кафе и др., тъй като са забелязали тяхното бързо действие върху техен близък и решават да пробват по „лесния начин”. Но въпреки че повечето продукти за редуциране на телесното тегло са натурални, трябва да си зададем въпросите: „До кога ще избирам все лесния начин?”, „Трайни ли са резултатите, които ще постигна?”, „Колко дълго мога да приемам хапчета за отслабване?”, „Изтощава ли се организмът ми?” и прочие и прочие.

С напредване на технологиите се създават много и различни медикаменти, като някои от най-новите разработки са насочени към сваляне на излишните килограми най-вече в проблемните зони, което е още по-атрактивно за заетите и работещи хора. Най-доказаната страна производител през последните години на такива продукти, а и не само, безспорно е Китай. Техни са творенията „Люти Чушки”, „ActiveGirl”, “SuperSlim с екстракт от Нар” и др.

И все пак, дори да изберем „лесния път”, за да имаме трайни резултати и да сме удовлетворени на максимум от себе си, трябва да се подложим, макар и малко, на лишения и ограничения. Много е важно всеки да разбере, че хранителен режим, диета и гладуване, са 3 коренно различни неща. 99% от хората, заложили да минат по „трудния път”, имат много по-богато и разнообразно меню и приемат в пъти повече храна от обикновените хора или тези, които са решили да свалят килограми с глад. При 100% от пъноценно хранещите се, резултатите са много по-добри, трайни и впечатляващи.

Дори да приемаме продукти за отслабване или някакви медикаменти, за постигане на максимални резултати, трябва да изключим от съзнанието си твърдения и въпроси като:

  • Как да си готвя пълноценна и здравословна храна като нямам време?

  • Срам ме е да обикалям насам-натам с кутиите с храната, докато всички хапват по заведенията

  • Не мога да се храня на често и по малко, защото нямам нужното време

  • Не обичам да закусвам

  • Не мога да се ограничавам от захарни изделия и изобщо всичко сладко

  • Не мога да живея без шоколад и др.

Запомнете, че хранителните режими за сваляне на килограми не работят чрез глад. Ако спадате към графата на „време нямащите”, но все пак осъзнавате Вашите отговорности към Вашето тяло и мечтаете за фигура, като на Мишел Люин, можете да разгледате нашия магазин и да подберете подходящ продукт за Вас, който съчетан с правилен и разнообразен хранителен режим, ще Ви помогне да постигнете Вашите цели. И запомнете, че в този живот няма нищо лесно и личните Ви резултати ще зависят най-вече от Вас самите.

С пожелания за успех от екипа на BezGlad.com

Tags: ,

Leave a Reply