За нас

BezGlad.com е създаден от опитни, млади, амбициозни и талантливи хора, желаещи да променят и улеснят Вашето ежедневие и да върнат любовта към собствената Ви фигура. Ние можем идеално да разберем Вашите нужди и да Ви дадем ценен съвет за Вашето тяло и борбата, която водите с наднорменото тегло. Имаме над 10 годишен практически опит в индивидуалните тренировки с хора и изготвянето на хранителни режими. Залагайки на нашите познания в сферата и на прекия ни контакт с наши клиенти, ние сме подбрали за Вас най-качествените продукти с доказано действие за отслабване.

BezGlad.com не е обикновен онлайн магазин! Нашата цел е да превърнем нашата страница в една малка енциклопедия, в която ще намерите много полезни статии в различни области свързани с проблемите с излишните килограми, различни хранителни режими, разнообразни тренировки за дома, на открито и във фитнеса, различните видове спорт и въздействието им върху нашето тяло и много други.

Отслабването е един от най-често срещаните проблеми, особено при женския пол. Мъчителните диети основани на глад, тежките и продължителни тренировки до безкрай и прекараните часове по сауните и дебелариумите очевидно нямат резултат. Не само че няма ползи от всичко изброено до тук, а всъщност има куп вреди за Вас и вашия организъм. На първо място ще сте пропилели сума пари, които сте могли да похарчите с Вашите близки и приятели на някой приятен курорт, вместо да се мъчите в някой дебелариум; ако вместо отслабване в специализираните центрове, сте решили да се подготвите за летния сезон сами и сте се подложили на зверски глад, то със сигурност не сте успели да постигнете желания резултат, но пък за сметка на това сте се изтощили максимално и цялостното Ви здравословно състояние се е влошило драстично; третият сценарий, при който прекарвате луди часове в тренировки, претренирвате в стремежа си да получите добри резултати възможно най-скоро и след това похапвате добре, защото след тежка тренировка сте го заслужили, също няма да дадат така бленуваните постижения. От до тук споменатото можем да заключим, че за постигане на оптимални и трайни резултати, трябва да се доверите на специалист, който с правилния хранителен режим, целенасочени тренировки и точните продукти за отслабване, ще Ви помогне да изваете фигурата, за която винаги сте мечтали.

Да се отслабне бързо и ефективно не е невъзможно! Не е нужно и да правите радикални промени с живота си! Просто ни се доверете и сами ще се уверите в ефективността на нашите методи и продукти. Периодично подготвяме за Вас и най-добрите промоции на пазара.

Ние сме тук, за да ви помогнем в борбата с излишните килограми!

Екипът на BezGlad.com вярва в етичното поведение, уважението към хората, грижата за клиента и не на последно място – залага на качеството.

Телефон за поръчки и консултации: 0877 299 544

Следните форми на запитване и/или изпращане на поръчка са активни 24 часа в денонощието:
Електронен адрес за поръчки и консултации (
Email): office@bezglad.com
Skype: bezglad
SMS кратко съобщение: 0877 299 544

Ще се радваме да се присъедините към нашите приятели @Facebook! и да споделите нашата страница, за да можем да помогнем на много други хора, които имат проблем с наднормено тегло!

Към магазина »