Условия за ползване

BezGlad.com е интернет сайт с информационна цел. В съдържанието му влизат данни и информация за различни продукти за отслабване, като не цели да рекламира или подтиква клиента към покупка на определен артикул. Всеки посетител сам преценява дали да направи покупка и приеме дадена стока, като осъзнава, че всички ползи и последствия за здравето, статуса и положението му, са за негова сметка. Въпреки че ние сме подбрали само натурални и доказани продукти, приемът име единствено и само по решение на клиента.

Екипът на BezGlad.com се стреми да предоставя максимално актуална и вярна информация за всеки продукт в сайта, като не отговаря за грешки и несъответствия, допуснати по чужда вина. Колективът на BezGlad.com не носи отговорност за нанесени каквито и да е вреди, възникнали вследствие на достъпа и употребата на настоящия сайт.

Потребителят има право да използва всички услуги на сайта, които включват: да посещава и преглежда всяка една от публичните страници, да чете информация, да закупува продукти, да ги коментира и да се свързва с администратора на сайта, като поема всички рискове, свързани с употребата им.

Всички посочени цени в сайта са в български лева с включен ДДС.

Към магазина »