Контакти

Ние, от екипа на „Без Глад”, сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието и ще се радваме да Ви помогнем в избора на подходящ продукт за Вас, Вашите близки и приятели. Не се колебайте да се свържете с нас относно всякакви въпроси свързани с Вашето тяло. Ние с удоволствие ще Ви помогнем и отговорим на Вашите въпроси! Известна българска поговорка гласи, че „от питане глава не боли”, а ние силно препоръчваме и насърчаваме нашите клиенти да се консултират с нас при избора на продукт, при нужда от съвети за ползване на предлаганите от нас продукти за изваяно тяло или ако имате трудности с извършването на поръчка през нашия онлайн магазин. В случай, че сте наш редовен клиент и вече имате нужния опит в избора на продукти, може да направите директна поръчка като добавите желаните продукти за отслабване от нашия магазин във Вашата количка и преминете към изпълняване на поръчката. Директни поръчки се приемат и по телефон, SMS – съобщение, e-mail и/или Skype.

Телефон за поръчки и консултации: 0877 299 544

Следните форми на запитване и/или изпращане на поръчка са активни 24 часа в денонощието:
Електронен адрес за поръчки и консултации (E
-mail): office@bezglad.com
Skype: bezglad
SMS кратко съобщение: 0877 299 544

Ние от BezGlad.com вярваме, че клиентът винаги има право и поради това сме подбрали за Вас, нашите клиенти, най-добрите диуретици, продукти за отслабване, таблетки и капсули за загуба на тегло(сваляне на килограми) на  най-добрите цени с ясен и гарантиран произход. Качеството на нашите стоки е проверено и тествано от специалисти в областта.

Възползвайте се от нашите продукти и направете фигурата си фина и изваяна. Придайте вида на тялото си, за който винаги сте мечтали!

Ще се радваме да се присъедините към нашите приятели @Facebook! и да споделите нашата страница, за да можем да помогнем на много други хора, които имат проблем с наднормено тегло!