Ако трябва да направим класация на момичетата, за които наистина си струва да се бориш, спортистките ще заемат челна позиция. Да! Точно спортистка! Не само защото с тях животът си е едно голямо състезание. Имаме още поне 9 основателни причини за тази констатация и ви ги казваме веднага!

След тази статия винаги когато си помислите за момиче-мечта, първата асоциация, която ще ви дойде на ум ще е спортистка, защото:

Момичето спортистка е Дисциплинирана!
Спортът учи на дисциплина, калява волята, психиката, възпитава в упоритост и търпение. Накратко, спортът превръща хората в силни личности, притежаващи онези човешки качества, така липсващи на мнозина в днешно време. Нима не искате половинката ви да има ясно поставени цели и да ги постига и винаги да се стреми да ги надминава?

Спортистката има страхотно тяло!
Това е повече от ясно. Спортистките са едни от най-сексапилните жени на света, а тялото на богиня е тяхна запазена марка. Нима някой не би харесал стройното и секси тяло на жената до теб? А и не можеш да отречеш, че това тайничко повдига и твоето самочувствие.

Спортист Sport Girl FitnessТя е Издръжлива
Може да тича наравно с теб, а твърде вероятно е дори да те надбяга. С нея можеш да катериш планини, да преплуваш морета и да покоряваш върхове. При всички случаи съвместният ви живот ще бъде доста динамичен и интересен, така че – загрявай!

Жената спортистка е Силна
Както физически, така и психически. Тя е онази перфектна жена, с която няма да вдигаш кръвно и да преживяваш истерични пристъпи през ден. Стига да не си достатъчно упорит, за да си ги изпросиш сам. А и като се замислим за физическата и сила, тя може да ти бъде перфектния партньор във фитнеса.

Борбена е идеалното определение за спортните манячки
При нея не важи изразът: Не знам какво искам, но го искам веднага. Тя знае прекрасно какво преследва в живота си, а поставянето на конкретни цели е нейно ежедневие. Начинът за постигането им също и е пределно ясен. Знае, че за успеха е нужно търпение. Тя винаги ще си поставя много високи цели, ще ги покорява и ще продължава напред. Спортистката никога не се задоволява с постигнатия резултат, защото знае, че има още много голям неразкрит потенциал.

Хормоните ни бушуват след спортСъстезава се с теб
Освен, че спортистката е най-добрата компания за тренировки, тя е и онази прекрасна дивачка, която няма да ви остави да я водите за носа и да направлявате пътя й. С нея ще се състезавате за първото място не само в залата, а и в живота. Ще ви мотивира, вдъхновява и амбицира. А това, меко казано, си е супер яко!

Знае цената на успеха
Това момиче, ако е спортистка, е наясно, че нещата в живота не се постигат с едно щракване на пръстите. Знае какво е да живее в лишения, знае какво е да губи и да се изправя след всеки провал. Да не се предава!

Ако дамата до теб е спортистка, то тя е смела
Смелостта не означава да си безстрашен, а да продължаваш напред въпреки страховете си. Спортът учи точно на това и тя го знае. Онова смело момиче, което може би вече е с теб, а може би все още не си я срещнал… но когато го направиш, не я пускай да си отиде, защото тя е…

Прекрасна
Да, такава е. Ако в текста по-горе откриваш момичето-мечта, поздравяваме те. Остава ти само да я намериш и да я заслужиш. И тъй като такива жени са рядкост, откриеш ли я, отнасяй се добре с нея, бъди мил и любящ, а в замяна, тя ще те дари с много прекрасни и незабравими мигове.

BezGlad.com

Tags: , ,

Leave a Reply