Много хора се подлъгват по телевизионни и радио реклами, или по слухове, че известни личности употребяват даден медикамент и си купуват скъпи хапчета за сваляне на килограми, които после се оказва, че не водят до магическия ефект. Тук искам да Ви споделя истината за Мейзитанг – Хапчето за отслабване с главно „Х”, което наистина преборва затлъстяването.

Meizitang Original Soft Gel Strong / Мейзитанг оригинални желирани капсули

Meizitang Original Soft Gel Strong / Мейзитанг оригинални желирани капсули

През последните години се изписаха куп глупости, че Meizitang съдържа мета-амфетамини и затова е толкова ефективно, или че е адски нездравословно и има безброй странични ефекти, съдържал сибутрамин и прочие и прочие. Въпросът е, чия беше изгодата да се излее всичката тази помия по един евтин и работещ продукт, който е много по-безвреден и ефикасен от повечето продукти за отслабване, които се продават за „луди” пари в аптеките и магазините за здравословно хранене. Разбира се изгодата е чисто икономическа и платените коментари бяха поръчани именно от производителите и вносителите на подобни продукти, фармацевтичните компании и др., чиито бизнес беше сериозно застрашен. Таблетките за отслабване Мейзитанг толкова нашумяха през последните години, че вече се предлагат в няколко разновидности и различни по сила формули – Meizitang Soft Gel, Meizitang Strong Botanical Slimming, Meizitang A1 и Meizitang Evolution. В някои страни се предлагат и червена формула на Мейзитанг, както и две формули на зелените гел капсули – нова и стара.

Сигурно вече се чудите как след като не съдържа наркотични вещества, мейзитанг е толкова ефективен и какво всъщност съдържа. Навсякъде в интернет има рекламни банери на продукта и множество сайтове за продажба на хапчета за отслабване, но освен да копират съставките, никой не си прави труда да обясни как действат те, какви са всъщност и какво да очакваме. Тази статия сме я посветили изцяло на Майзитанг желираните капсули, тези в пакет по 36 таблетки, и няма да засягаме други хапчета за сваляне на килограми.

Гел капсулите Meizitang представляват комбинация от природни билки и растения, които притежават свойства, спомагащи за изгарянето на мазнините и намаляване на теглото. Основните екстракти в състава на таблетките са:

Перила (китайски босилек) (Perillafrutescens) – перилата е многогодишно тревисто растение с четириръбести стебла и неравни, назъбени листа. Произхожда от топлите и тропически райони на Хималаите, Китай, Япония. Възроденият интерес към него напоследък се дължи на ценните му хранителни и лечебни свойства. Китайският босилек притежава висока хранителна стойност, богат е на витамини и минерали, с приятен и екзотичен вкус и аромат. Маслото, извлечено от листата е богато на Омега 3 мастни киселини. В медицината се използва най-вече върху хора страдащи от алергия и бронхиална астма. Екстракт, извлечен от листата на перилата потиска алергичните пристъпи при поленови алергии и алергични дерматити, подпомага работата на сърцето и мозъка, действа добре на опорно-двигателния апарат, заздравява ноктите, кожата, косата, действа слабително и укрепва имунната система.

Воден живовляк (OrientalWaterPlantainRhizome) – живовлекът е тревисто растение, което се среща по влажните и тревисти места. Може да се консумира като ястие, но намира най-широко приложение като екстракт към различни медикаменти. Живовлякът има омекчаващо, ранозаздравяващо, противомикробно, слабително, противоязвено и диуретично действие. При приема на живовляк се намаляват болката, запекът, нормализира се стомашната киселинност, подобрява се храносмилането. Листата от живовлек се използват и при воден плеврит.

Семена от Касия или китайска канела (cassiaseeds) ( semencassiae ) (JueMingZi ) – касията е китайски билка, която се бере на есен, плодовете се сушат и се събират семената. Обикновено семената се използват сурови или пържени. Семената са богати на протеини, ситостероли, аминокиселини и омега 3 мастни киселини. Екстракт от билката се използва в медицината за лечение на проблеми с очите, нервната система, запек и затлъстяване. Доказано положително повлиява кръвното налягане, намаля холестерола и триглицеридите, действа като лек лаксатив, укрепва имунната система, помага при дерматологични проблеми и не на последно място – възпрепятства усвояването на мазнините и въглехидратите, с което помага в борбата с наднорменото тегло.

Jobstears ( Jobstears ) (вид салеп) (Coixlacryma)Coixseed, TearGrass, HatoMugi, adlay, или adlai – тревисто растение, което се среща най-вече в Китай, Индия, Пакистан, Малайзия и Шри Ланка. В азиатския свят се определя като лечебна супер храна. Семената имат формата на сълзи и се срещат в жълт, кафяв, бял и лилав цвят. Често екстракт от „сълзите” се използва в медицината при проблеми с висок холестерол, висока температура, тумори, артрит и респираторни заболявания. Богат е на антиоксиданти, има положителен ефект върху кожата, предпазва от алергии, укрепва имунната система, редуцира теглото, намаля апетита, възпрепятства усвояването на мазнините и има леко диуретично действие.

XianXianCao (XianHeCao) (HerbaAgrimoniaePilosae) (HairyveinAgrimonia) – китайска билка, коята благоприятства функциите на далака, белите дробове и черния дроб. Има много силно антиоксидантно действие и има богат състав на: Agrimophol, Agrimonolide, Luteoloside, AgrimoninA,B,C, AgrimolA~E, Tanninacid, Sterol, Saponin

Лотос ( lotusleafs) (Nelumbo) – лотоса е водно растение, разпространено в Азия и Северна Америка. Освен божественото си предназначение, лотосът има и по-земно и практично приложение. Екстрактът от цветовете му с успех се прилага в традиционната и съвременна медицина и козметика. От корените и листата му се приготвят лекарства, които помагат при висока температура, диария и хемороиди.Те облекчават общото състояние след слънчев удар, световъртеж и кръвотечение. Семената са добро средство срещу повръщане, подобряват храносмилането и съня, помагат при стрес, тонизират организма. Те въздействат върху меридианите на далака, бъбреците и сърцето и заздравяват отделителната система, стомаха,червата, сърдечно-съдовата система, репродуктивните органи, гърлото, белите дробове.Полезни са при бъбречна недостатъчност. Лотосът преобразува излишните мазнини в енергия, премахва токсините и отпадните продукти, разгражда мазнините и ги предпазва от повторно оформяне, има леко слабително свойство. Препоръчително е за жените, които наддават излишно тегло след раждането на детето или просто искат да отслабнат. „Ефектът на лотoса“ се отнася и до изключително силното отблъскване на вода (суперхидрофобност) – явление, което може да се наблюдава върху листата на лотoса.

Псилиум Хуск (PsylliumHusk) – Псилиум наричаме люспите на семената на билката Plantagoovate или т.нар. индийски бял живовляк, които се използва като природно средство за профилактика на чревния тракт и подтискане на състояния като констипация и стомашно-чревни разстройства.  Псилиум е подходящо допълнение към вашата диета. Замества всички химически въздействащи слабителни. Използва се при лениви черва, запек, колит, гастрит.

Естрагон (ArtemisiaDracunculus) (Тарос) (Taros) – Листата на естрагона са богати на витамини и етерично масло. В тях се съдържат също калций, магнезий, калий, фосфор, желязо и пепел. В народната медицина се използват като диуретично средство. Естрагонът улеснява дишането, укрепва съня и нормализира киселинността на стомашния сок. Листата от естрагон подтикват апетита и са прекрасна украса за всяко ястие.

Мейзитанг за перфектна фигура

Мейзитанг за перфектна фигура

Както сами може да се убедите, Мейзитанг е природен продукт, в който са съчетани изпитани екстракти от народната азиатска медицина. Всички съставки са внимателно подбрани, за да се постигне максимален ефект с минимални странични ефекти. Някои от съставките имат диуретично действие, други потискат апетита, трети блокират усвояването на мазнините и въглехидратите, имат леко слабително действие или просто укрепват имунната система и Ви зареждат с витамини и минерали, като по този начин Ви предпазват от странични ефекти. За максимални резултати при приема на Мейзитанг, а и всеки друг продукт за редуциране на наднорменото тегло горещо препоръчваме да се спазва хранителен режим и да се извършва активна спортна дейност.

Благодарение на Meizitang:

  • Ще имате повече енергия, която можете да използвате, за да правите повече упражнения и да изгаряте натрупаните мазнини.
  • Ще имате намален апетит, така че да не усещате глад и да ядете по-малко.
  • Ще ускорите естествените механизми за изгаряне на мазнините.
  • Ще покачите леко телесната си температура (неусетно за вас, но достатъчно, за да изгаряте складираните мазнини).
  • Ще се чуствате по щастливи и активни.
  • Ще бъдете по здрави и уравновесени.

Мейзитанг не съдържа Сибутрамин (Sibutramine Hydrochloride), както някои аптечни продукти като Линдакс например.

С грижа за Вас – BezGlad.com

Tags: , ,

Leave a Reply