Natural Max Slimming капсули за отслабване са произведени от американската компания „H&R Global Incorporated Indianapolis” и е един от най-използваните продукти за редуциране на теглото в САЩ. Класифицирани като хранителна добавка от американската „Food and Drug Administration (FDA)”, Natural Max Slimming са създадени да заместят Lida Daidaihua и съвсем за кратко си спечелват прозвището „Експерт в отслабването”.

Създадени от концентрирани екстракти на биологично активни елементи от много природни растения, Natural Slim стабилизира нивото на кортизола в бъбреците, контролира количеството на усвояеми въглехидрати, стимулира и ускорява разграждането и стопяването на мазнините, спомага за по-ефективното контролиране на теглото.

До тук всичко звучи като стандартно описание на продукт за справяне с наднорменото тегло, но на какво се дължи ефикасното действие на капсулите и какво съдържат те? Все по-често виждаме реклами на продукти с неясно съдържание или четем статии, в които се препоръчват всякакви медикаменти с цел продажба и печалба, но никой не си прави труда да Ви запознае с активните съставки и тяхното действие върху организма. Ние от BezGlad.com искаме да запознаем всички Вас, нашите приятели и клиенти, с продуктите, които предлагаме, за да знаете какво приемате и какви резултати и ефекти да очаквате. Natural Slimming капсулите съдържат влакна от див ям, смола извлечена от бобовата култура – Гуар, екстракти от йерусалимски артишок и гигантски змиярник, люцерна (органична алфалфа), Tuckahoe (зелен иглолистен змиярник), Гуарана, Кумкуат маруми, растения от род Звъникови, Колеус (декоративна копривка), гръцки сминдух и помощни вещества. Как всички тези съставки помагат във Вашата „битка с килограмите” ще разгледаме в следващите редове.

  • Сладък картоф - див ям

    Сладък картоф – див ям

    Сладък картоф (див ям) (батат) (Ipomoea batatas): Сладкият картоф е много популярен и консумиран в САЩ и Канада, но най-големият производител в света е Китай. Вкусът му е като на бялата тиква и кестена. Бататите са препоръчвана храна в много хранителни режими, поради ниското си калорично съдържание, свойствата им да понижават нивата на кръвната захар и да Ви поддържат сити за по-дълго време, а влакната от див ямс намират широко приложение в медицината при проблеми с наднорменото тегло, а и не само. Те са богати на витамин А,витамин С, B6, мед, натрий и са с много нисък гликемичен индекс. Сладките картофи са отличен източник на растителни протеини, при това са и с ниско съдържание на калории. В сравнение с другите зеленчуци, съдържащи скорбяла, те имат ниско съдържание на захар и са добър регулатор на кръвната захар. Бататите съдържат голяма доза антиоксиданти, съдържат киселини, които са важни за здравето и развитието на клетките и тъканите на зародиша, а поради голямото си съдържание на калий, сладкият картоф предпазва от сърдечни удари, както и помага на сърцето да функционира нормално и балансира кръвното налягане. Екстрактът от див ямс (Dioscorea villosa) е и известен и широко използван естествен пълноценен хормонален регулатор при жените, заради богатото си съдържание на фитохормона диосгенин, от който организмът лесно произвежда прогестерон. Освен това е богат на ензими, фитостероли и други биологично активни вещества, които допълват и подсилват действието на диосгенина.

  • Смола от Гуар (Gavar)(Guwar)(Cyamopsis tetragonoloba): полизахарид, получен при преработката на растението от сем.бобови – Гуар, което се среща между Индия и Пакистан, в територията на Раджастан. Смолата е водноразтворима и в организма има леко лаксативно действие. Прилага се в азиатската медицина поради доказаните ефекти да намаля нивата на холестерола в организма и силното си термогенно действие. Участва в множество схеми при диабетични диети, като широко се използва и като активна съставка в различни хапчета за отслабване заради свойството и да намалява гликемичния индекс на храните и да подобрява глюкозната поносимост, като едновременно с това създава и чувство за ситост и пълен корем. Гуар гумата намира приложение при безглутенови продукти и рецепти.
  • Йеросалимски артишок за отслабване

    Йеросалимски артишок за отслабване

    Йерусалимски артишок (земна ябълка)(гулия)(топинамбур)(helianthus tuberosus): Цветовете му много приличат на тези на слънчогледа, а грудките му много прилича на картоф или джинджифил. Произхожда от Северна Америка. Артишокът е незаменима добавка в диетичната кухня, тъй като в 100гр. се съдържат само 40ккал. Богат е на баластни вещества като калий, калций, фосфор, магнезий, желязо, натрий, витамини А, B1, B2, витамин C, ниацин и инулин. Тайнственият зеленчук е много богат на цинарин – мощен антиоксидант. Екстрактът от артишок е мощен хепатопротектор, като също така активира чревната дейност и по този начин редуцира появата на запек. Особено широко използван е при профилактика на хора с наднормено тегло, тъй като повлиява благоприятно обмяната на веществата и на мазнините в кръвта (холестерин, фосфолипиди и триглицериди), като също така играе ролята на прoбиотик, спомагащ за правилното функциониране на храносмилателния канал.

  • Гигантски змиярник

    Гигантски змиярник

    Гигантски Змиярник (Amorphophallus titanium)(Giant/Titan arum): най-голямото тропическо цвете, растящо в тропическите гори на индонезийския остров Суматра на отвори на варовикови хълмове. Известно е със силния си аромат на мърша. От векове се използва в медицината при лечение на хемороиди. Има леко лаксативно действие и добър източник на енергия.

  • Люцерна Алфалфа: Билка, открита край земите на Иран от арабите, които я нарекли „бащата на всички храни”. Макар да има ниско съдържание на фибри, тя е с високо съдържание на енергия и е отличен източник на протеини, витамини и минерали. Люцерновите листа съдържат вит. А, вит. С, вит. D, вит. Е, и витамин К, а и минерали като калций, калий, желязо, цинк, магнезий, и каротин. Алфалфата също е и източник на хлорофил и каротин, като и двете са с високи ползи за здравето. Билката е богата на  флавоноиди, изофлавони, стероли, и кумаринови деривати. Люцерната  съдържа още  витамин В1, витамин В6, и антиоксиданти. Преди много години, млади листа от люцерна са били използвани от традиционните китайски лекари,  за лечение на заболявания на храносмилателния тракт. По същия начин, листа и цъфтящи върхове са били предписвани от аюрведа лекарите  от Индия за лошо храносмилане. Екстракт от билката действа като естествен диуретик и се използва и за пълноценното  усвояване  на протеините , желязото , калция  и други минерали. Люцерната също може да помогне за детоксикацията на организма, особено на черния дроб. Допълнителният прием на алфалфа може да блокира усвояването на холестерола и  да предотврати   образуването на атеросклеротични плаки.
  • Тукахое (Tuckahoe)(Peltandra virginica)(green arrow arum)(зелен иглолистен змиярник): Peltandra virginica е растение от семейство Araceae, което е широко разпространено във влажните зони на източната част на Съединените щати, както и в Квебек, Онтарио, и Куба. Растението съдържа калциеви оксалатни кристали, които го правят доста безвкусно, но въпреки това, преработено и сготвено за час, американците го използват най-вече за прехрана. Tuckahoe е отличен източник на скорбяла. Зеленият змиярник има много силно термогенно действие, поради това не бива да се държи в устата повече от минута и то само от едната страна.
  • Гуарана (Paulliniacupana): В състава на билката се съдържат около 2.6 до 7% кофеин, следи от теофилин, теобромин, ксантин, аденин, гуанин, хипоксантин и други. Освен тях в растението се откриват танини (около 12%), катехин, скорбяла, мазнини (3%), резин, сапонини, червен пигмент и холин. Прилага се за загуба на телесно тегло, за увеличаване на издръжливостта при спорт, като стимулант и за намаляване на физическата и психическа умора. Растението се прилага и за повишаване на либидото,  и за увеличаване на отделяната урина (повишаване на диурезата). Подобно на други растения, съдържащи кофеин, гуараната действа като средство за потискане на апетита. Едновременно с това обаче, растението притежава допълнителен ефект на повишаване изгарянето на калории, участва в повишаване на термогенезата. Гуарана се прилага от много народи за облекчаване на стомашни киселини и при диария. Счита се, че този ефект на растението се дължи на съдържащите се в него танини.
  • Кумкуат - златният цитрус

    Кумкуат – златният цитрус

    Кумкуат (kumquat)(Citrus Japonica) е дребен цитрусов плод на вечнозелено дръвче или храст, достигащо 3 метра височина, от семейство Rutaceae. Днес кумкуат се култивира и отглежда в Китай и Индокитай, Япония, Флорида и Калифорния. Кумкуатът е богат на витамини (С, А, D, E и от групата В) и минерали (калций, магнезий, желязо, фосфор, цинк, мед, магнезий и т.н.). Витамините от група В, които се съдържат в цитруса, функционират като ко-фактори за метаболизма на въглехидрати, протеини и мазнини. Плодът в суров вид или екстракт от сушен плод е богат на фибри, подобрява храносмилането, освежава и зарежда организма с енергия и има богато съдържание на танини, пектин и хемицелулоза.

  • Род Звъникови (Clusiaceae)(Guttiferae): растенията от това семейство съдържат багрилните вещества хиперицин и псевдохиперицин, катехинови дъбилни вещества, флавоноидните гликозид и хиперозид, рутин и кверцитрин, зеленикаво оцветено етерично масло, аскорбинова киселина, фитонциди. Растенията са изключително полезни и поради изобилието на смолисти вещества, каротин и следите от никотинова киселина. Жълтият кантарион е от този род и е добре познат с диуретичното си действие.
  • Колеус: Екстрактът от корена съдържа етерично масло, което кара тялото да изгаря мазнините, както при младите хора. Следователно мазнините се редуцират, но мускулната маса се запазва. Освен преобразуването на телесните тъкани, декоративната копривка насърчава производството на енергия в клетките, спомага за по-доброто състояние на ума, разширява артериите и по този начин подкрепя сърцето и регулира кръвното налягане.
  • Trigonella coerulea - Сминдух

    Trigonella coerulea – Сминдух

    Сминдух (Trigonella foenum-graecum)(Fenugreek): едногодишно бобово растение, известно най-вече с подправката, която се прави от семената му. Родината на чимена са земите около Средиземно море, но е познат още и в Северна Африка, Китай и Индия. Гръцкият сминдух намира приложение поради положителното му действие при проблеми с храносмилателния тракт, благоприятства репродуктивната способност при мъжете и увеличава производството на кърма в млечните жлези и помага при менструални болки при жените. Билката е източник на холин, триптофан, аскорбинова киселина, ниацин и калий, а семената и са богати на фитосапонини и алкалоиди и от тях се извлича аминокиселината 4-хидроксиизолевцин, която намалява нивата на кръвната захар, не позволява развитието на диабет, участва в производството на инсулин в панкреаса, поддържа здравословни нива на холестерол в кръвта. Ефектите, които трябва да се очакват при прием са: намаляване на апетита и телесната маса, лаксативно действие, имуностимулатор и двигател за обмяната на веществата.

Продуктът за отслабване Natural Max Slimming е създаден от концентрирани екстракти на биологично активни елементи от много природни растения, растящи по земите на Юнан и САЩ. Препаратът Natural Max е изключително бързо средство за отслабване, което няма странични ефекти.

Експертът в отслабването – BezGlad.com

Tags: , , , ,

Leave a Reply