Всеки иска да има хубаво тяло, тънка талия, плосък корем и стегнато дупе, но доста често забързаното ежедневие, стресът и множеството ангажименти се оказват пречка. Малко хора си позволяват да прекарат няколко часа седмично във фитнеса или да потичат на открито, нямат нужното време за приготвянето на здравословна храна всекидневно, както и за достатъчно сън и възстановителни процеси.

Именно за тези, които срещат затруднения в изпълнението на изброените задачи, постоянно биват измисляни нови и още по-подобрени формули на хапчетата за отслабване. Един такъв продукт, с който напълно натурално и безвредно можете да свалите над 5кг. за месец е Super Slim Pomegranate, известен още като хапчето за отслабване с нар. Но преди да приемете какъвто и да е продукт, е добре да се запознаете с неговото съдържание, как той действа и на какво всъщност се дължи неговата ефикасност.

Супер Слим включва с състава си Саподила (дървесен картоф), Глюкоманан (екстракт от корен на коняк и йерусалимски артишок), екстракт от нар, ябълка, киви, пудра от коняк, сладък картоф и Гарциния. Благодарение на натуралния си състав, Супер Слим Нар е напълно безвреден и по естествен път Ви помага да се справите с наднорменото тегло. Но нека да разгледаме какви са свойствата на всяка едно от съставките му и какво всъщност представляват те:

  • Дървесен картоф / Саподила (konicingnut / Sapodilla / Manilkara zapota) като една от основните съставки на Super Slim е вечнозелено дърво, което се среща най-често в Мексико, Филипините, Индия и Шри Ланка. Плодовете приличат на гладки картофи или малки пъпеши и съдържат около 10 семена, които са опасни за човека. Вътрешната месеста част на саподилата варира от бледожълта до земнокафява зърнеста структура с вкус, близък до този на добре узряла круша. Саподилата е чудесно допълнение към всяка диета, тъй като плодът е богат на антиоксиданти, фибри и подпомага регулиране нивата на холестерола. Дървесният картоф е богат на калий, магнезий, цинк, витамин C, витамин А и фибри. Високото съдържание на фибри го прави идеален за отслабване, както и за лечение на запек, лениви черва, проблеми с храносмилането и други.Плодъ е много богат на антиоксиданти, които благоприятстват лечението от диабет.
  • Глюкоманан (Glucomannan) се наричат водно-разтворимите фибри, които се извличат от азиатското растение Картофена Палма (Amorphophallus konjac – корен от конджак) и се съдържат в Super Slim Pomegranate. Фибрите, извлечени от японското дърво Кониаку, са 100% натурални и представляват хранителени влакнини без никакви калории. Глюкомананът понижава холестерола, регулира функцията на червата, спомага за нормализиране на кръвната захар и за облекчаване на стреса върху панкреаса. При приемането с вода или други течности глюкомананът увеличава обема си до 20 пъти, и се превръща в желеобразна маса, като по този начин става идеално средство за отслабване без да е необходимо да се гладува, понеже създава усещане за ситост. Благодарение на него усвоените мазнини се изхвърлят от организма и така се неутрализира техния калоричен ефект. Благодарение на глюкоманан Вие изгаряте излишните мазнини и коригирате телесното си тегло.
  • Йерусалимски артишок (земна ябълка)(гулия)(топинамбур)(helianthus tuberosus) се съдържа както в Супер Слим Нар, така и в друг доказан продукт за отслабване UltraEffect на Bostonmedicals: Цветовете му много приличат на тези на слънчогледа, а грудките му много прилича на картоф или джинджифил. Произхожда от Северна Америка. Артишокът е незаменима добавка в диетичната кухня, тъй като в 100гр. се съдържат само 40ккал. Богат е на баластни вещества като калий, калций, фосфор, магнезий, желязо, натрий, витамини А, B1, B2, витамин C, ниацин и инулин. Тайнственият зеленчук е много богат на цинарин – мощен антиоксидант. Екстрактът от артишок е мощен хепатопротектор, като също така активира чревната дейност и по този начин редуцира появата на запек. Особено широко използван е при профилактика на хора с наднормено тегло, тъй като повлиява благоприятно обмяната на веществата и на мазнините в кръвта (холестерин, фосфолипиди и триглицериди), като също така играе ролята на прoбиотик, спомагащ за правилното функциониране на храносмилателния канал.
  • Сладък картоф (див ям) (батат) (Ipomoea batatas): Сладкият картоф е много популярен и консумиран в САЩ и Канада, но най-големият производител в света е Китай. Вкусът му е като на бялата тиква и кестена. Бататите са препоръчвана храна в много хранителни режими, поради ниското си калорично съдържание, свойствата им да понижават нивата на кръвната захар и да Ви поддържат сити за по-дълго време, а влакната от див ямс намират широко приложение в медицината при проблеми с наднорменото тегло, а и не само. Те са богати на витамин А,витамин С, B6, мед, натрий и са с много нисък гликемичен индекс. Сладките картофи са отличен източник на растителни протеини, при това са и с ниско съдържание на калории. В сравнение с другите зеленчуци, съдържащи скорбяла, те имат ниско съдържание на захар и са добър регулатор на кръвната захар. Бататите съдържат голяма доза антиоксиданти, съдържат киселини, които са важни за здравето и развитието на клетките и тъканите на зародиша, а поради голямото си съдържание на калий, сладкият картоф предпазва от сърдечни удари, както и помага на сърцето да функционира нормално и балансира кръвното налягане. Екстрактът от див ямс (Dioscorea villosa) е и известен и широко използван естествен пълноценен хормонален регулатор при жените, заради богатото си съдържание на фитохормона диосгенин, от който организмът лесно произвежда прогестерон. Освен това е богат на ензими, фитостероли и други биологично активни вещества, които допълват и подсилват действието на диосгенина.
  • Нарът (Punica granatum) е това, което отличава Super Slim / Супер Слим от другите капсули за отслабване. Той съдържа захари (около 20%), органични киселини (яблъчна и лимонена, 9%), минерални вещества – манган, фосфор, магнезий, алуминий, силиций, хром, никел, калций, мед (0.2-0.3 %), витамините С, В1, В2, В6, В12, Р и А, като най-високо е съдържанието на витамин С, а най-ниско – това на витамин А. В състава на този плод могат да бъдат открити и багрилни и дъбилни вещества, флавоноиди, белтъци, целулоза и течни масла, съдържащи витамин Е. Нарът се счита за полезен и с благотворно действие при много заболявания, вариращи от анемия, дезинтерия, диария, заболяване на сърдечния орган, чревни паразити, хемороиди и други. Кората от нар има и анти-бактериално действие. Сокът от нар съдържа повече антиоксиданти, отколкото всяка друга напитка, било то червено вино, зелен чай, сок от боровинки или червена боровинка. Поради тези му качества нарът е силно препоръчван за превенция на сърдечносъдови заболявания и рак. Райският плод намира широко приложение и в много диети за отслабване, поради многото си качества.
  • Ябълките съдържат много повече витамини (А, B, C, E), микроелементи (желязо, мед, манган) и минерални вещества (калий, натрий) от всеки друг плод. Благодарение на богатото си съдържание на витамин Е и пектин, ябълките намалят целулита, стягат кожата, разбиват мастните натрупвания по проблемните зони и стимулират отслабването. Обелката на ябълката съдържа урсолова киселина, която помага на мускула да расте. Освен това намалява холестерола и кръвната захар като ги държи под контрол, което означава, че една ябълка дневно може да направи наистина чудеса.
  • Кивито (Actinidia deliciosa) е вид покритосеменни растения от род Актинидия (Actinidia). „Кръстено“ е на националната и гербова птица на Нова Зеландия. Само в един плод се съдържат 1,5 пъти от минималната дневна норма витамин C. Освен това кивито съдържа много повече каротин в сравнение с повечето плодове. Съдържанието на витамини РР, Е, В1 и В2 е високо, а също има и много калий (около 120 мг в плод среден размер), магнезий, желязо, калций и фосфор. Оказва се, че кивито съдържа ензими, които ускоряват изгарянето на мазнините и способстват за образуването колагенови влакна (като в папаята, ананаса и копъра). Благодарение на високото съдържание на витамин С и ценния си минерален състав, кивито е мощен имуностимулатор, силен антиоксидант, ензимен ко-фактор, необходим за протичането на нормалните метаболитни функции в организма, с роля за образуването на колаген, т.е. за възстановяването на съединителната тъкан.
  • Гарциния Камбоджа / камбоджанска гарциния / индийска ягода (Garcinia Cambogia / кокам / мангостин / малабарски тамаринд) е малък плод от Индия, който наподобява тиква. в началото на 70-те години на миналия век не се установило, че тези дребни дървесни плодове са много добър източник на хидроксилимонена киселина (HCA) – структурна роднина на лимонената киселина, която може да се използва за контрол на теглото, тъй като намалява превръщането на въглехидратите в мазнини и намалява апетита. Оказало се, че хидроксилимонената киселина е инхибитор на ензима ATP цитрат лиаза (АТФ цитрат лиаза или по научно му adenosinetriphosphate-citrate (pro-3S)-lyase), който е отговорен за синтеза на мастни киселини от немастни източници, т. е. от въглехидрати, когато прекалите с тях.Редица изследвания показват, че Гарциния Камбоджа притежава антиоксидантно действие. Гарциния Камбоджа е ефикасно средство и при следните проблеми: Диабет, диария, стомашно-чревни разстройства, сърдечносъдови проблеми, висок холестерол и др.
Super Slim Pomegranate – натурално отслабване с нар

Super Slim Pomegranate – натурално отслабване с нар

Както сами може да се убедите, Супер Слим с Нар / Super Slim Pomegranate е създаден изцяло от натурални продукти – растения, плодове и билки, които съчетани по уникален начин не само спомагат за цялостното укрепване на организма и засилване на имунитета, но и спомагат изгарянето на мазнините и гарантират отслабване в кратки срокове и с траен ефект. Погрижете се за вашето здраве и Вашата фигура със Super Slim Pomegranate.

Вашият гладен консултант – BezGlad.com

Tags:

Leave a Reply