Как да се избавим от излишните кила, които натрупахме по празниците? Ясно е, че почти всеки се е отпуснал покрай почивните дни и се е отдал на заслужена почивка, богата трапеза и много веселба. До тук всичко звучи и изглежда прекрасно, но към днешна дата, когато празниците са вече зад гърба ни, резултатите изглеждат малко притеснителни и ще ни е нужен хранителен режим за след празниците. Все пак искаме да сме си пак във форма, стегнати и без много излишни килограми по нас.

Ето ви един хранителен режим, който може да приложите от днес с пълна сила и ви гарантирам съвсем скоро да се радвате на добри и трайни резултати. Не очаквайте чудесата да се случат светкавично, но за сметка на това пък ще са постоянни.

Започнете деня с целувки … Разбира се би било прекрасно всяка сутрин да ви започва така, но всъщност ще се съсредоточим върху нашия хранителен режим. Препоръчва се сутрин да стартирате с чаша кафе без захар. Ако не сте кафеджии, може да опитате да смесите кафето с 50мл. обезмаслено прясно мляко, а в случай, че и така не можете да понасяте кафето, то тогава най-добре го заменете със зелен чай с половин изцеден лимон и ако е необходимо може леко да подсладите с лъжичка мед или стевия. За максимален резултат сутрин преди хранене може да приемете капсула Лида, Супер Слим, Липовон или друг натурален продукт за отслабване и потискане на апетита.

След като приключите с кафето и целувките и сте се насладили на прекрасното утро е ред на закуската. 30 минути след утринния старт може да си направите фини овесени ядки около 100гр. (3-4 супени лъжици) заедно с малко повече от половин кофичка нискомаслено кисело мляко 0,1% или 0,5% и 1 чаена лъжичка мед. По желание може да гарнирате с 10-20 грама бадеми, кашу или орехи.

И да бързате и да не бързате, рано или късно ще дойде време за обяд. Много е важно да не пропускате хранения, тъй като в противен случай ще забавите метаболизма си и обмяната на веществата ще е тромава, което ще доведе до затлъстяване. Ако имате нужда да забързате метаболизма си може да си помогнете с Лиотиронин на УниФарма.

За обяд заложете на риба или пилешко месо в своя хранителен режим. Избягвайте пържено и се придържайте към печено или сготвено на пара ястие. Ниската консумация на мазнина и сол ще ви помогнат да постигнете по-бързо целите си. Гарнирайте обяда си със сезонна салата, като сега след празниците може да си угодите със салата от зеле, моркови, цвекло, царевица и други. Те са доста богати на жизнено важни витамини и минерали, фолиева киселина и целулоза, които подпомагат имунната система през зимните месеци, когато тя естествено отслабва.

Следобедната ви закуска трябва да включва нещо леко, като плод или ядки, но в малки количества.

Придържайте се към общото правило, че късно вечер не трябва да се яде много или иначе казано, след 19-20 часа избягвайте обилни хранения. Вечерята може да е абсолютно същата като обяда, а ако искате да хапнете нещо по-леко и здравословно заменете месото с варени яйца или омлет на тефлонов тиган без мазнина. Имайте предвид, че ако вечерята ви съдържа много яйца ще трябва да избягвате жълтъците или поне не повече от 2 на ден.

За да постигнете добри резултати не бива в никакъв случай да пренебрегвате течностите. Минималното количество вода на ден е 2 литра, като е добре да редувате минерална и трапезна вода.

Избягвайте тестените изделия – хляб, макарони, спагети, паста, захарни изделия и други. Ако не можете без шоколад, може да хапвате по 1 парченце черен шоколад, но само когато е крайно необходимо. Ако не успявате да се самоконтролирате може да си помогнете с натурален продукт за потискане на апетита!

Този режим, съчетан с тренировки 2-3 пъти седмично, ви гарантира добро здраве и изящно тяло!

BezGlad.com

Tags:

Leave a Reply